z białymi będzie problem, ale czerwone sądostępne
Części zamienne firmy Maxgear
Zwiń
X
-
Części zamienne firmy Maxgear
Witam.Muszę wymienić tylne łożysko razem z piastą w ibizie,przeszukując zamienniki znalazłem ofertę firmy Maxgear cena jest bardzo atrakcyjna tylko nie wiem jak z trwałością.Czy ktoś miał kiedyś do czynienia z ich wyrobami??Dla wszystkich forumowiczów OCP 15% rabatu w serwisie komputerowym MSC
MSC ul. Kłodnicka 97 tel: 791-221-517
-
-
baaardzo przeciętnej jakości zamienniki sprzedawane w sieci AutoPartner, chyba raz tylko dla kogoś kupowałem i zakładałem takie łożysko z piastą ale to był 20-letni Nissan wart tysiąc zł, a i tak trzeba było lekko stoczyć bo nie miało wymiaru orginału (piasta). Podaj model tej Ibizy to Ci coś znajdę w dobrej cenie
[ Dodano: Sob 02 Kwi, 11 11:03 ]
jeśli ta ibiza jest tu: http://www.swistak.pl/a11971044,FAG-...BIA-IBIZA.html
to takie łożysko FAG-a (to jest jeden koncern LuK-sprzęgła, INA-rozrządy, naprawdę dobra jakość) mogę Ci zamówić za 180,- + wysyłka 10,-
ewentualnie dobry zamiennik AD brend (często w środku jest SKF lub FAG - mogę sprawdzić na hurtowni co jest w pudełku) za 140,- plus wysyłka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rtockibaaardzo przeciętnej jakości zamienniki sprzedawane w sieci AutoPartner, chyba raz tylko dla kogoś kupowałem i zakładałem takie łożysko z piastą ale to był 20-letni Nissan wart tysiąc zł, a i tak trzeba było lekko stoczyć bo nie miało wymiaru orginału (piasta). Podaj model tej Ibizy to Ci coś znajdę w dobrej cenie
[ Dodano: Sob 02 Kwi, 11 11:03 ]
jeśli ta ibiza jest tu: http://www.swistak.pl/a11971044,FAG-...BIA-IBIZA.html
to takie łożysko FAG-a (to jest jeden koncern LuK-sprzęgła, INA-rozrządy, naprawdę dobra jakość) mogę Ci zamówić za 180,- + wysyłka 10,-
ewentualnie dobry zamiennik AD brend (często w środku jest SKF lub FAG - mogę sprawdzić na hurtowni co jest w pudełku) za 140,- plus wysyłka
[ Dodano: Pon 04 Kwi, 11 18:35 ]
Zamieszczone przez Tony065a w intercars sprawdzałeś? mamy od paru dni nr i zniżkę ok. 30% więc cena powinna być dobra.Dla wszystkich forumowiczów OCP 15% rabatu w serwisie komputerowym MSC
MSC ul. Kłodnicka 97 tel: 791-221-517
Komentarz
-
Komentarz