Części zamienne firmy Maxgear

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Psychore
    Classic
    • 2010
    • 4

z białymi będzie problem, ale czerwone sądostępne
    Psychore
  • miras69
    Ambiente
    • 2009
    • 156
    • Octavia II combi (1Z5)
    • CEGA 2.0 TDI CR RS 170 KM

Witam.Muszę wymienić tylne łożysko razem z piastą w ibizie,przeszukując zamienniki znalazłem ofertę firmy Maxgear cena jest bardzo atrakcyjna tylko nie wiem jak z trwałością.Czy ktoś miał kiedyś do czynienia z ich wyrobami??
    Dla wszystkich forumowiczów OCP 15% rabatu w serwisie komputerowym MSC
    MSC ul. Kłodnicka 97 tel: 791-221-517

Komentarz

• rtocki
      Drive
      • 2011
      • 44

baaardzo przeciętnej jakości zamienniki sprzedawane w sieci AutoPartner, chyba raz tylko dla kogoś kupowałem i zakładałem takie łożysko z piastą ale to był 20-letni Nissan wart tysiąc zł, a i tak trzeba było lekko stoczyć bo nie miało wymiaru orginału (piasta). Podaj model tej Ibizy to Ci coś znajdę w dobrej cenie

[ Dodano: Sob 02 Kwi, 11 11:03 ]
      jeśli ta ibiza jest tu: http://www.swistak.pl/a11971044,FAG-...BIA-IBIZA.html
      to takie łożysko FAG-a (to jest jeden koncern LuK-sprzęgła, INA-rozrządy, naprawdę dobra jakość) mogę Ci zamówić za 180,- + wysyłka 10,-
      ewentualnie dobry zamiennik AD brend (często w środku jest SKF lub FAG - mogę sprawdzić na hurtowni co jest w pudełku) za 140,- plus wysyłka

Komentarz

• przemek88
        Rider
        • 2009
        • 613

Ja osobiście nie polecam maxgeara bardzo lipny zamiennik

Moja Octavia 1.9 TDI AGR

Komentarz

• Tony065
          RS
          • 2009
          • 2487
          • Octavia I (1U2)
          • ARX 1.8 20VT 150 KM

a w intercars sprawdzałeś? mamy od paru dni nr i zniżkę ok. 30% więc cena powinna być dobra.
          Black Pearl, Elegance & RS LOOK
          @ by Tune-up Gdańsk
          TDI VP++ i jeszcze rośnie
          Antek

Komentarz

• miras69
            Ambiente
            • 2009
            • 156
            • Octavia II combi (1Z5)
            • CEGA 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez rtocki
            baaardzo przeciętnej jakości zamienniki sprzedawane w sieci AutoPartner, chyba raz tylko dla kogoś kupowałem i zakładałem takie łożysko z piastą ale to był 20-letni Nissan wart tysiąc zł, a i tak trzeba było lekko stoczyć bo nie miało wymiaru orginału (piasta). Podaj model tej Ibizy to Ci coś znajdę w dobrej cenie

[ Dodano: Sob 02 Kwi, 11 11:03 ]
            jeśli ta ibiza jest tu: http://www.swistak.pl/a11971044,FAG-...BIA-IBIZA.html
            to takie łożysko FAG-a (to jest jeden koncern LuK-sprzęgła, INA-rozrządy, naprawdę dobra jakość) mogę Ci zamówić za 180,- + wysyłka 10,-
            ewentualnie dobry zamiennik AD brend (często w środku jest SKF lub FAG - mogę sprawdzić na hurtowni co jest w pudełku) za 140,- plus wysyłka
            Ibiza 1.4 mpi rok 2001 z tylu hamulce bebnowe

[ Dodano: Pon 04 Kwi, 11 18:35 ]
            Zamieszczone przez Tony065
            a w intercars sprawdzałeś? mamy od paru dni nr i zniżkę ok. 30% więc cena powinna być dobra.
            Dzwoniłem dzisiaj do intercars w Katowicach i chyba nic nie słyszeli o zniżkach bo cena była nieciekawa
            Dla wszystkich forumowiczów OCP 15% rabatu w serwisie komputerowym MSC
            MSC ul. Kłodnicka 97 tel: 791-221-517

Komentarz

Pracuję...